Данъчно облагане на ниво Премиум животозастраховане: Адрес, доставен на Третата международна конференция за държавата и местното данъчно облагане в Луисвил, Кент?

Данъчно облагане на ниво Премиум животозастраховане: Адрес, доставен на Третата международна конференция за държавата и местното данъчно облагане в Луисвил, Кентъки, 22 септември, [кожена обвързана]

BGN 25.50

Сума

LANG : - ENG, страници 15 {Folio Edition също е на разположение. с помощта на оригинално издание, публикувано Long Back [1909 ]. Пълната кожа ще ви струва допълнителни 25 долара освен книгите, обвързани с кожа. Ако това е набор от мулти силата, тогава той е само единичен обем, ако искате да поръчате конкретен или всички обеми, можете да се свържете с нас.) препечатано през 2019 г.Кожен обвързване на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа на кръгъл гръбначен стълб (допълнително персонализиране при поискване като пълна кожа, златен печат на екрана отпред, цветна кожа, цветна книга и т. Намерихме тази книга важна за читателите, които искат да знаят повече за старото ни съкровище, затова я върнахме на рафтовете. Надявам се, че ще ви харесат и ще дадете вашите коментари и предложения. Очакваме, че ще разберете нашата принуда в тези книги. Допълнителни 10 дни освен нормалния период на доставка ще са необходими за книги, обвързани с кожа. Тъй като това са стари книги, ние обработвахме всяка страница ръчно и ги правим четими, но в някои случаи някои страници, които са замъглени или липсващи или черни петна.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват