Пластмасови клипове за уплътняване на Travelwant, клипове за уплътняване на запечатващи се за хранителни клипове, големи клипове, клип за уплътняване на моркови, с магн?

Пластмасови клипове за уплътняване на Travelwant, клипове за уплътняване на запечатващи се за хранителни клипове, големи клипове, клип за уплътняване на моркови, с магнит на хладилника магнит Bo Bo Bread Clips

BGN 3.00

Сума

Дължината, ширината и височината на уплътнителния клип отделно са 11,5см, 1 см и 1см Това е подходящо за храна, торбичка с мляко, дом и т. е с магнит, който може да запечата здраво чанта Кутията отделно е 4,5 см, 4,5 см и 7,5см. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. подходящ е за храна, торбичка с мляко, дом и т.39innotes : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.Описание : Комплектът за уплътняване на клипа е с магнит, който може да запечата здраво чанта От кутията за съхранение отделно са 4,5см, 4,5см и 7,5см. Дължината, ширината и височината на уплътнителния клип отделно са 11,5см, 1см и 1см.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват