Jeashchat Минималистичен килим за спалня за спалня в дневна, 2.6x5. ft Модерен абстрактен геометричен голям килим за офис общежитие декор за дома, мек удобен, неплъзгаща по?

Jeashchat Минималистичен килим за спалня за спалня в дневна, 2.6x5. ft Модерен абстрактен геометричен голям килим за офис общежитие декор за дома, мек удобен, неплъзгаща подложка

BGN 9.06

Сума

Перфектен за добавяне на стил към вашата всекидневна, трапезария, издръжливост на спалнята и гумена подложка : плътно изтъканата конструкция на създаването на килими за хол до проливането, а здравата полипропилен подложка добавя стабилност за дълготрайна и красота, идеална за дългосрочна употреба В области с висок трафик пакетът включва : килим, добре дошъл в Jeashchat 【Подобрете качеството на живот】 Този рошав килим е фокусната точка на домашния декор! Простият и стилен цветен дизайн създава топла атмосфера, създавайки ново луксозно място за живота ви, а мекото докосване ще ви накара да се почувствате изключително спокойни. Нашите килими в района са чудесни за защита на подове от твърда дървесина или плочки!.2 ft Модерен абстрактен геометричен голям килим за офис общежитие декор за дома, мек удобен, неплъзгаща подложка. Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Jeashchat скандинавски минималистичен килим за хол Резюме Геометрия Спалня Леглото Пълна правоъгълна масичка за масичка Килим : Зашеметяващ домашен декор Район Килим : Вътрешният външен вид канализиран дизайн на килими лесно с преходните, модерни, бохемски и затруднени стилове на декор, за да доведе до вашия интериор в живота на WARES Never Преди да видите меки и удобни за кожата : The Ultra Soft Area Rugs осигурява комфорт за босите ви крака и се чувства така, сякаш ходите по облаци.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват