Сребърен пръстен за жени - момичета сив природен лабрадорит камък Сребърен пръстен Ноември Роден камък Прост сребърен пръстен Размер Подарък за майка на Нова годи?

Сребърен пръстен за жени - момичета сив природен лабрадорит камък Сребърен пръстен Ноември Роден камък Прост сребърен пръстен Размер Подарък за майка на Нова година Gemstone Silver Jewelry

BGN 18.66

Сума

ние проектираме и продаваме ръчно изработени сребърни бижута за мъже и жени Този ръчно изработен сребърен пръстен може да се носи на всеки пръст по ваш избор на индекс пръст, среден пръст и перфектен като пръстен за палец. Той е направен от истинско 925 Sterling Silver и ръчно излъскано, за да изглежда изключителна - анти Tarnish с гладки ръбове и удобно да се носи. безпроблемна транзакция - първо вашето удовлетворение! От 2003 г. Добавете тези прости и истински модни бижута за ежедневна употреба за любимия си човек. Този сив сребърен пръстен е за традиционен ноемврийски камък за раждане . Качество с комфорт - атрактивен дизайнерски моден пръстен с гладък n удобен и без остри ръбове. Този фин бижута може да се носи ежедневна употреба и за всеки повод като годишнина, ергенско парти, ергенско парти, рожден ден, булчински душ, Коледа, коктейл, Великден, годежа, Ден на приятелството, Разпети петък, Дипломиране, Ханука, Ден на паметта, майчин Ден, Нова година, Деня на благодарността, Свети Валентин, сватба.Тези ръчно изработени 925 сребърни бижута бяха изработени ръчно от нашия занаятчия в Индия. 925 стерлингово сребро е направено от 92,5% сребро и 7,5% мед. Това просто парче ще акцентира върху деня ви в нощ. Сребърна чистота и композиция - Този красив ръчно изработен скъпоценен пръстен е направен от финото сребро на стерлингите, като се отличава с металния печат 925. Всички скъпоценни камъни се предлагат с някои вариации в цветовете, текстурите и натрапчивите сили. Перфектно парче бижута за костюми за аксесоари за вашия ежедневен стил, бизнес ежедневна рокля или по -официални поводи за рокля. Този моден бижута е чисто нов и се предлага в малка пластмасова кутия с плик за опаковане на мехурчета за пълна цел за безопасност. Gemstone - добро качество на Natural Labradorite Gemstone Marquoise 8x16 mm. Можете да носите това по всяко време и всеки път от вашите изисквания .


Опции за продукта

Клиентите също го харесват