Организация и съхранение хладилник държач за писалка с чекмедже десктоп грим моливи творческо съхранение Бо офис училище канцеларски страхотни подаръци за спест?

Организация и съхранение хладилник държач за писалка с чекмедже десктоп грим моливи творческо съхранение Бо офис училище канцеларски страхотни подаръци за спестяване на семейни разходи в продажба

BGN 3.00

Сума

Персонализиран дизайн : ние предлагаме широка гама от продукти за домашно съхранение в различни размери,цветове и стилове, за да отговорим на вашите индивидуални нужди и домашен стил.Спецификация : Име на продукта : Творчески охладител писалка Холдерматериал : ПП размер : около 7. Екологично устойчиви : ние се ангажираме да използваме екологично чисти материали и устойчиви производствени методи, за да ви предоставим качествени продукти за съхранение в дома, като същевременно се грижим за околната среда. Бърза доставка и качествено обслужване : ние предлагаме бърза и надеждна услуга за доставка и се ангажираме да ви предоставим качествена следпродажбена поддръжка и гаранция за удовлетворение.Имаме повече относителни продукти, които искате!. Достъпни опции : нашите достъпни домашни продукти за съхранение ви предоставят решения на стойност за парите, които да ви помогнат да създадете добре организиран дом с бюджет.Други аксесоари на снимката не са включени.8 смпакаж съдържа : 1 х писалка държач Благодарим ви, че избрахте нашите домакински продукти. Потърсете марката "ДИТДО" и ще намерите повече стилове. Подобрете ефективността на живота си : чрез внимателно поставяне на предмети в продуктите за съхранение можете да намерите това,от което се нуждаете,по-бързо, спестявайки време и усилия. Универсалност : в допълнение към съхранението на предмети,нашите продукти за домашно съхранение имат множество функции като сгъване,подреждане и подреждане, за да отговорят на различни нужди за съхранение. Аксесоари За Кола; Пътуване Важното; Опаковка Кубчета; Баня Организатор;Гардероб Организатори И Съхранение;Кухня Организация;Баня Декор; Светкавица Сделки На Днес;Килер Организация И Съхранение;Организация И Съхранение;Вътрешен Двор Мебели;Съхранение Кошчета;Под Мивка Организатори И Съхранение;Кутии За Съхранение С Капаци;Кутия За Инструменти;Кухненски Джаджи;Розови Неща;Продажба На Амазонка Склад;Съхранение На Обувки;Преместване Кутии;Гардероб Организатор;Сделки На Деня;Кухня;. Решете проблемите си с пространството : нашите продукти за домашно съхранение ще ви помогнат да използвате ограниченото си пространство ефективно и да създадете повече пространство за съхранение за вашия дом.Преносим размер и лек, да ви помогне да организирате живота си хубаво и не държи на офис продукти, можете също така да поставите някои други елементи за намаляване на офис пространство и дома бъркотия, като се използва най-малко пространство за настаняване на елементи.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват