Леки отвори за бутилка за бира против приплъзване на труд Спестяване на преносими подаръци Анти-Руст удобно захващане Висока твърдост Голф Топка с форма на бутилк?

Леки отвори за бутилка за бира против приплъзване на труд Спестяване на преносими подаръци Анти-Руст удобно захващане Висока твърдост Голф Топка с форма на бутилка за отваряне на бутилка къмпинг зелено

BGN 3.00

Сума

35 "(Прибл Отварачката за бутилки се характеризира с неплъзгаща дръжка, което му позволява да ви накара да се хванете удобно и здраво. Топката е направена от висококачествен Surlyn и синтетичен каучук, Ball, Ball, бал, бал, Surlyn и синтетичен каучук, Отварачката за бутилки е изработена от материал от неръждаема стомана. подходящ е за къмпинг, на открито, дом, кухня, ресторант, хотел, общежитие, бар и др. Представяйки креативна форма на топка за голф, този отварач на бутилки може да бъде новост и практична Подарък за любителя на голфа и ентусиаста на бирата . Представяйки висока твърдост, този отварящ бутилка може да постигне дългосрочна употреба. Дължината на този продукт е 8,5см . Подходящ е за къмпинг, на открито, дом, кухня, ресторант, хотел, общежитие, бар и др. Дължината на този продукт е 8,5см. Формиране на творческа форма на топка за голф, този отвор за бутилки може да бъде новост и практичен подарък за любителя на голфа и ентусиаста на бирата.Описание : Този отвор за бутилки се характеризира с дръжка без приплъзване, което му позволява да ви накара да се хванете удобно и здраво.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват