Килим От Геометрична Вълна, Тюркоаз, 8' 8 ' Кръг

Килим От Геометрична Вълна, Тюркоаз, 8' 8 ' Кръг

BGN 18.39

Сума

Копринената мекота и живи тонове, открити в дизайна, идват от акценти на вискоза, които преминават през брилянтно оформените модели. Размер : 8' х 8 ' кръг. 100% Вълна Купчина. Метро-Шик Преходна Зона Килими. Памучна подложка, подложка за килим (Продава се отделно), препоръчва се да се предотврати изместване и плъзгане. Опаковането и изпращането на вашия килим може да доведе до временни гънки; тези повърхностни вълни не са несъвършенства или щети и постепенно ще се оттеглят; обратното търкаляне или обратното търкаляне е най-бързият и лесен начин за премахване на гънките в килима ви; дайте достатъчно време на килима ви да се утаи, тези гънки и вълни обикновено ще се изравнят. Дължини и ширини могат да се различават от публикуваните размери. Избягвайте пряката слънчева светлина, тъй като това ще доведе до избледняване на цветовете във вашия килим с течение на времето; поставете килима на вашия район далеч от пряка слънчева светлина, когато е възможно. Аксесоарите в лайфстайл снимките не са включени. Ръчно изработени в Индия. Новите вълнени килими хвърлят като естествена последица от начина, по който са направени; вакуумирайте нов вълнен килим 1-2 пъти седмично през първите няколко седмици, като използвате прахосмукачка с ниско налягане без пръти; вакуумирайте по посока на купчината, а не срещу нея; не дърпайте свободни краища или бездомни бримки, закрепете ги с ножица, за да ги премахнете. За моментно декориране, този килим е един от най-лесните и най-модерните начини да освежите стая с характер и стил. Правим всичко възможно, за да ви предоставим точно измерване, но имайте предвид, че съществуват някои вариации. Невероятната яснота на цвета, която ще намерите в впечатляващите дизайни и фонове на килимите от Сохо, се постига чрез използване на най-добрата, чиста Новозеландска вълна и модна цветова палитра. Колекцията от метро-шикозни преходни килими отразява нарастващата тенденция към чист дизайн в меки текстурни килими, които акцентират както върху традиционните, така и върху съвременните килими.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Нулева гравитация стол комплект от вътрешен двор Регулируеми сгъваеми шезлонги с възглавници държачи за чаши облегалки за край басейна заден двор Плаж (бежово)
  • Новинка

Нулева гравитация стол комплект от вътрешен двор Регулируеми сгъваеми шезлонги с възглавници държачи за чаши облегалки за край басейна заден двор Плаж (бежово)

BGN 42.64

5"(Д) x 24"(Ш) х 6"(ч) възглавница размери : 14"(Д) х 2"(Ш) х 7"(ч) монтаж : не се изисква монтаж на гарантированность :