Urban U Wireless Bluetooth стерео слушалки с аудио с висока разделителна способност, дълбок бас, превъзходен комфорт над слушалките за уши с микрофон за HTC Desire 19S поддръжка на т?

Urban U Wireless Bluetooth стерео слушалки с аудио с висока разделителна способност, дълбок бас, превъзходен комфорт над слушалките за уши с микрофон за HTC Desire 19S поддръжка на телефонни обаждания

BGN 5.33

Сума

Включени : Urbanx Perfect Comfort 955 Безжични слушалки II, кабел за зареждане 【Проектиран за ваш комфорт】 : Изкуствената кожа се използва за създаване на слушалката , Даване на дълготраен комфорт. 【Слушалки за акумулиране с дълъг живот на батерията и двоен режим】 : UX35 слушалките са презареждащи се. Те са сгъваеми и разтегливи, така че можете да намерите подходящото прилягане, без изобщо да сте ограничени, и са наистина издръжливи. 500 m Ah батерия, 15-часова продължителност на възпроизвеждането на аудио и 2,5-часово бързо зареждане Можете да преминете към кабелен режим след 20 часа време за игра и да слушате нон-стоп музиката си. 【Постоянна Bluetooth връзка】 : Проектиран да осигури надеждна и бърза Bluetooth връзка. 【Регулируем дизайн】 : Слушалките на UX35 са изработени от материали, които са невероятно приятни на пипане, придавайки на модела първокласно усещане. 【Страхотен звуков инженеринг】 : Стерео слушалки с висока разделителна способност с персонализиран софтуер и технология за намаляване на шума, която ви държи фокусирани върху това, което искате да чуете, като блокирате околните шумове . За продължителното пътуване не е нужно да се притеснявате от недостига на мощност. И с лесно Bluetooth сдвояване, часове живот на батерията и трайно, удобно и регулируемо прилягане - можете да запазите музиката или тихата през целия ден.Перфектните слушалки за отмяна на шум изчистват разсейването на света и се съсредоточават върху най -важното.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват