Без болка жертви цитат фитнес тренировка успех мотивация кавички стена стикери здравословен начин на живот за момичета момчета фитнес дом спортна стая декор вини?

Без болка жертви цитат фитнес тренировка успех мотивация кавички стена стикери здравословен начин на живот за момичета момчета фитнес дом спортна стая декор винил стена изкуство стикери декорация Размер

BGN 3.33

Сума

Цветът е това, което виждате на снимката, но ние имаме всеки цвят. ➽Качество-ние се гордеем с някои от най-доброто качество в индустрията. Също така ще получите лесни за употреба инструкции за това как да приложите етикета. ➽Цветове - Вашата поръчка ще дойде в цвета, показан на изображението, освен ако не ни изпратите съобщение с избрания от вас цвят.➽Бъде различен-виниловите стикери са най-новата тенденция, която поема домакинствата в Съединените щати. Можете да ги поставите на всяка равна повърхност, да ги отстраните лесно, без да повредите повърхността или боята.Ние сме горди да направим всеки етикет в Съединените щати и са се увеличили по размер Да нашата отдаденост на обслужването на клиентите и качеството на продукта. Ние ги правим по-големи в изображения, за да можете по-добре да видите как изглеждат дизайните отблизо. Моля, не забравяйте да ни изпратите съобщение, ако искате да промените цвета от картината. ➽Изображения-картината не представлява действителния размер на етикета. Изпратете ни съобщение с размера, който търсите. ➽Мисия - ние сме основани на простата философия за създаване на страхотно изглеждащи стикери с изключително високо качество и обичаме да виждаме/ чуваме за всички страхотно изглеждащи стаи, които сте украсили с винилово изкуство. Те са чудесен разговор парче или просто е това, което вашата къща или спалня липсва, за да го направи перфектен. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем с всяка нужда. Трансферният филм вече е приложен, за да направи лесен преход от хартията към стената ви.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват