Организатори на кухнята на Wozhidaoke и преносима четка за зъбни четки за съхранение Пътуване за пътуване към къмпинг на къмпинг за съхранение на четка за зъби BO покрит?

Организатори на кухнята на Wozhidaoke и преносима четка за зъбни четки за съхранение Пътуване за пътуване към къмпинг на къмпинг за съхранение на четка за зъби BO покритие на бюрото и съхранение черно 16*19*2.

BGN 1.33

Сума

5cm Coior : Black Package Включен : 1x кутии за съхранение на зъби : Реалният цвят може да се различава малко от снимките поради резолюцията на екрана на компютъра, яркост, контраст и др КОЛЕКТУРА НА КОЛЕКТУРА : Удобна и многократна употреба на капака за четка за зъби Материал : Изработена от пластмаса за храна, безопасна за вашето тяло Ние ценим нашите клиенти и винаги се опитваме да ви предоставим най -добрия вид услуга и осигуряване на здравето и безопасността на клиентите. Страхотен подарък за всички сезони и отличен подарък за семейството и приятелите. Интимен дизайн, подобряване на качеството на използването на конструкцията на филето за живот, защитата на материала за четката за зъби : PPSIZE : 20 см х 5,5см Коор : Блекпак включен : 1x кутии за съхранение на зъби : Реалният цвят може леко да се различава от снимките поради разделителната способност на екрана на компютъра, яркостта , Контраст и т. Безопасно и предотвратяване на бактериите, повече с разхлабена дупка, ефективното разпределение на водната пара, поддържайте матовия дизайн на изсушаването на зъбите, изисканата изработка, четката за зъби няма да бъде деформация на под налягане, както и ефект на прах, подобряване на качеството на използването на продължителност на филето Дизайн, Защита на четката за зъби : PPSIZE : 20cm x 5.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Женски дри кратко
  • Новинка

Женски дри кратко

BGN 0.33

92 / 8 поли / Спандекс джерсеймоистуре Уикинглоувъзход младши фитсофе Дри Маркова Еластична талия и флат

Бельо за жени тънка каишка мрежа, гарантираща комплектите за сутиен на крепостта, са проектирани бельо без подложка за дантела за фронтално лепило
  • Новинка

Бельо за жени тънка каишка мрежа, гарантираща комплектите за сутиен на крепостта, са проектирани бельо без подложка за дантела за фронтално лепило

BGN 10.13

Този тип набор от сутиен обикновено няма подводник, осигурявайки Com Fort и избягване на крепостта Discom в гъ�

КРАЙ БРОНИ 4ПК
  • Новинка

КРАЙ БРОНИ 4ПК

BGN 1.67

мдсекласдомашна / лична охрана Отделхардуер / строителни материали.Безопасност 1ви Браун пяна пяна ръ