Клара Пучи 1. КТ брилянтен кръг нарязани ореол шипове ВСС истински конфликт без лаборатория създаден бял сапфир реални щамповани твърди 14к Бяло злато Обеци винт на?

Клара Пучи 1. КТ брилянтен кръг нарязани ореол шипове ВСС истински конфликт без лаборатория създаден бял сапфир реални щамповани твърди 14к Бяло злато Обеци винт назад

BGN 1.67

Сума

За без разходи ние предлагаме най-бързите и най-надеждни транспортни услуги в индустрията за нашите купувачи полза осигуряване на подходящи мерки за безопасност Всяко парче е критично проектирано и внимателно изработено като част от нашето най-съвременно производство на бижута, намиращо се в широка гама от стилове и свободни камъни, вариращи от естествени, до лабораторно създадени и симулирани камъни. Ние ще ги заменим безплатно.С над 30 години опит, нашите отлични оценки и отзиви на клиенти са пряк резултат от нашите високо ценени продукти и услуги. Всеки аспект от нашето производство на фини бижута е критично проектиран и внимателно изработен като част от нашия специализиран зелен производствен процес. Ако не сте доволни от продукта по някаква причина, ние от Клара Пучи имаме удоволствието да предложим 60-дневна опция за безпроблемно връщане, ако е необходимо.Гарантиран комплект в твърдо, 14к или 18К автентично, щамповано злато. Считани за един от най-добрите симулирани диаманти в света, нашите руски симулирани диаманти са внимателно изработени, за да бъдат почти безупречни и безцветни. Продават се от Клара Пучи и са свободни от конфликти. Камъните, продавани от Клара Пучи, са истински скъпоценни камъни.Всички артикули, продавани от Клара Пучи, включват ограничена гаранция. По мнението на повечето експерти, руският симулиран диамант е по-добра алтернатива на естествения диамант, защото за същата шлифовка, яснота, цвят и каратово тегло на естествен диамант, нашите симулирани диаманти с ВВС1 са само част от цената.общо тегло (кг)на истински скъпоценни камъни; предлагат се на ненадмината цена.Карат : тегло или маса на камъка, напр. Странични Камъни : .Информацията, предоставена по отношение на изрязването, яснотата и размера на нашите камъни е автентична.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Цени за виолонче
  • Новинка

Цени за виолонче

BGN 2.67

6 " : 110cm / 43com Уфортен материал, подходящ за различни случаи, аз съм сигурен, Женски гамаши за жените Tallsize Cha