Модерна зона килим, Домашен декор килим, Правоъгълник стая килими, сива рамка килим, Начало декоративни килими за хол, естетически килими за детска стая, спални кил?

Модерна зона килим, Домашен декор килим, Правоъгълник стая килими, сива рамка килим, Начало декоративни килими за хол, естетически килими за детска стая, спални килими Северодвинск

BGN 25.63

Сума

Насладете се на здрава издръжливост, лесна грижа, и супер мека площ килими ръка се чувстват в килим, предназначени за активния начин на живот със средна купчина,назъбен ръб и тънък килим, всяка Беспоки средата на века модерен килим е проектиран да издържат на тежък трафик, тези турски килими Антеп са изработени от качествени материали, които са семейство и домашни любимци приятелски и идеален за висок трафик области на вашия дом, като хол площ килими, баня пътеки, кухненски килим, и коридор килим * Съвети за грижа : за други подробности за грижите и употребата можете да получите информация от етикета на килима. Килимите на беспоки се стремят да осигурят модерни килими, като винаги отговарят на нуждите на клиентите.So по принцип можете да използвате в стаята декор.Ще оцените трайността, лесната грижа и меката текстура на килима на тази съвременна колекция от килими в широка гама от цветове и размери на декораторите, за да се поберат във всяка вътрешна/външна марка : качествени килими, произведени в Турция в продължение на години. Основана с желанието да украсяват Вътрешни и външни пространства. За още по-дълъг живот, носете на закрито при екстремни метеорологични условия.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват