Тъчпад директ Пау Лау гранит Кристал металик за Крайслер точно съвпадение докосване до боя аерозол-предпочитан пакет пасва изберете: 2014-Крайслер 200, 2017-Крайслер Па?

Тъчпад директ Пау Лау гранит Кристал металик за Крайслер точно съвпадение докосване до боя аерозол-предпочитан пакет пасва изберете: 2014-Крайслер 200, 2017-Крайслер Пасифика

BGN 3.33

Сума

Използвайки същите формули за боядисване като производителите на автомобили, ние формулираме цветовете си в най-новата водна технология По-големи панели като качулки, огледала или капаци на куфари. Лесните за използване апликатори правят процеса на докосване лесен. Водната боя намалява рисковете за здравето и е по-добра за качеството на въздуха. Защо да използвате тъчпад? Вашият автомобил го заслужава!  Аерозолен спрей с въртяща се дюза. Търсите конкретна марка или модел? От електрически автомобили до мотоциклети и камиони, ние имаме това, което търсите.Не позволявайте на Вашия автомобил да се движи с тези драскотини и ожулвания! Поправете го с боя. Нашата гаранция за съвпадение на цветовете гарантира, че винаги ще получите точния цвят. Или справяне с по-големи проекти с аерозолни или професионални размери Комплекти. От нашата фабрика в Южна Калифорния, тъчпад Директ произвежда боя, която не само е екологична, но гарантира, че ще съответства на точния фабричен нюанс на Вашия автомобил. За проекти за ремонт на тялото; от ремонт на тялото до аксесоари за боядисване.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват