Майка на булката подарък Ден на майката, бижута подарък за свекърва, Колие и карта подарък комплект, подарък за мама, подарък за нея, бижута за мама, Благодаря ви под?

Майка на булката подарък Ден на майката, бижута подарък за свекърва, Колие и карта подарък комплект, подарък за мама, подарък за нея, бижута за мама, Благодаря ви подарък [сребърно сърце, Лилаво градиент]

BGN 1.67

Сума

Материал : Неръждаема Стомана. Въпреки че използваните материали са изработени от неръждаема стомана, препоръчвам ви да не спите, да плувате или да пръскате химикали (т. ✿Материали използвам 316л хирургичен клас неръждаема стрела материал, за да направя бижута, което гарантира, че няма да избледнее или да загуби блясък по всяко време и е хипоалергенен, което го прави безопасен за алергични хора.Моля, следвайте тези съвети, за да запазите дълголетието на necklace. Колието идва с красива градиентна карта, която може да бъде персонализирана със специално послание към майка ви. Това прави красив и внимателен подарък за Деня на майката за майки, гандмарки.18 " Кабелна Верига. парфюми, лосиони или спрей за тяло) върху огърлицата, за да запазите нейното дълголетие.To почистете, най-добре е да използвате мека кърпа от микрофибър, за да почистите бижутата от петна. Висулка Размер : 0.✿ Ден на майката Бижута и Карта тази деликатна майка огърлица разполага с прекрасен сърдечен чар, висящ от деликатната верига от неръждаема стомана.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват