Стена монтиране на телефон притежателя самозалепваща стена телефон монтиране стойка за зареждане и дистанционно управление Стойка мобилен телефон зарядно гнезд?

Стена монтиране на телефон притежателя самозалепваща стена телефон монтиране стойка за зареждане и дистанционно управление Стойка мобилен телефон зарядно гнездо джоб универсална палуба съхранение Бо за дома спалня

BGN 5.86

Сума

Инсталирайте този стенен телефон близо до леглото си, така че зареждането на телефона през нощта и достигането до него, когато трябва, вече не е караницакогато инсталирате това на стената, кабелите за зареждане вече няма да са грозни и планирането за следващия ден или гледането на видеоклипове преди сън ще бъде лесен навик. Перфектен за гледане на видео, видео чат, Готвене, Гледане на снимки и освободете ръцете си. Нанесете на офис бюро страна / стена в близост до легло / Кафе бар/баня / ресторант / място, което децата не могат да достигнат. Фон с самозалепващи се ленти за безпроблемна стенна инсталация и лесна за преместване, когато пожелаете.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват