Монограмна кърпа за ръце, персонализиран подарък, Комплект от бродирана кърпа с 2-Бяло блокче - Екстра абсорбиращ турски памук-меко Хавлиено покритие-първоначално ?

Монограмна кърпа за ръце, персонализиран подарък, Комплект от бродирана кърпа с 2-Бяло блокче - Екстра абсорбиращ турски памук-меко Хавлиено покритие-първоначално г флот

BGN 7.46

Сума

висококачествен памук гуаранте издръжливост и мека текстура с дълга употреба, 100% изработен от чист естествен висококачествен турски памук Страхотен подарък за всеки в списъка ви за пазаруване за всеки повод, идеален за празници, като подарък за дома, сватбен подарък, подаръци за Деня на майката, годежни подаръци, булчински душ, рожден ден и Коледа . Монограм улеснява добавянето на лично докосване към вашия подарък.След всяко измиване, нашите кърпи ви придават нежна мекота на вашата кожа и ви карат да чувствате удоволствие при всяка вана. Персонализиране : добавете монограм, внимателно, елегантно и лично докосване към вашите кърпи за баня, чаршафи за баня, кърпи за ръце и кърпи за пране. Първокласно качество : при новия дизайн с 750 гр. Това ще направи спалното бельо уникално и подаряващият ще изглежда така, сякаш е положил допълнителни усилия, за да намери нещо специално. Прекрасен дизайн : той допълва вашия домашен стил, с персонализиран дизайн и бродирани инициали ще изглежда невероятно в банята. Страхотен подарък : можете ли да се сетите за по-добър подарък, който да дадете или получите, отколкото чисти кърпи за баня? Най-добрият избор за лечение на себе си, вашето семейство и гости с меки и пухкави кърпи за баня, също ви прави достатъчно уверени, за да виси във всеки стил на банята. Перфектно персонализиран благодарствен подарък за клиенти, реферали, приятели и семейство. Машинно пране : лесен за измиване и съхранение, където поддържа лъскава след измиване процес или магазин. Таблица с размери : кърпа за баня : най-често срещаните ежедневни кърпи ( 27" х 54" инча)кърпа за ръце : Използва се за изсушаване на ръцете и като декоративни акценти( 16" х 30" инча)кърпа : Използва се за измиване на ръцете, тялото и лицето в и извън душа ( 13" х 13" инча) Увийте се в тези луксозни и удобни турски кърпи, които също придават елегантен вид на вашите бани.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват