Over mij

Foto door Estella Jean (@esunshina)

Gedreven schrijver en content maker met ruim vier jaar ervaring in de B2B- en duurzaamheidssector. Van onderwerpen als vastgoed, infra, finance, circulaire economie, klimaatverandering en healthcare heb ik genoeg nasi gegeten om er pakkende teksten over te schrijven. Nasi, ja. Geen kaas, want mijn Indonesische roots voeren wel de boventoon in mijn voorliefde voor eten en alles wat met eten te maken heeft.

Naast een grote eetlust, heb ik een lust voor goede gesprekken (van existentiële vraagstukken tot aan wat Meghan Markle aan had op Archie’s geboortedag), lezen, films, muziek en actualiteit. Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik interessant vind, wat mij raakt en wat ik even kwijt wil (over moederen vooral). En als ik niet aan het schrijven ben, dan breng ik mijn dagen het liefst door met mijn man en onze zoon.

Wil je dat ik schrijf over iets dat mijn kennis te boven gaat? Dan verdiep ik mij met alle liefde in jouw onderwerp, sector, expertise en doelgroep, net zo lang totdat jij content hebt waar je blij van wordt. Omdat ik blij word van schrijven. En die vreugde deel ik graag met anderen.


Volg mijn blog

Stiekem vind ik social media eigenlijk niet zo social. Wel vind ik het fijn om op de hoogte te blijven. En dat hoeft natuurlijk niet altijd via social media. Als jij dat ook vindt, volg dan mijn blog en krijg de nieuwste content direct in je mailbox.